“Jeg Er”

Min bog om autisme, angst og adhd

En håndfuld børn og voksne fortæller om livet med diagnoserne. Om ikke at turde gå i skole og ud blandt mennesker. Om kampene for at få hjælp. Om at få lov at være den, man er. Forfatteren er en af dem. 

Lektørudtalelsen siger (i uddrag):

“Indsigtsfuld og ærlig bog om de problemer, som mange forældre kæmper med, når deres børn mistrives. Gode diskussioner undervejs om diagnosesamfundet, inklusion, opdragelse, forældreshaming og det svære samarbejde med myndighederne. Anbefales”.

Heidi Thamestrup, tidl. formand for Landsforeningen Autisme, skriver om bogen:

”Nathalie Pades bog har en helt anden tilgang end mange af de bøger, der skrives om autisme. Lidt som antropologen, der observerer en række umiddelbart meningsløse handlinger, og sætter sig for at finde mening og forstå. En personlig opdagelsesrejse med spørgsmål og svar fra folk, der arbejder på feltet”

En læser skriver:

”Satte mig lige ned med din bog, og nu har jeg meget, meget svært ved at rejse mig op og komme i gang med dagens gøremål. Den er fænomenalt skrevet og jeg er suget ind i den. Tak. Venlig hilsen en mor”.

"Jeg Er" - en bog om autisme, angst og adhd
”Det er ligesom hvis man siger spasser – din autist!” (Louis, 11 år)

”Jeg kunne genkende træk fra min far. Det opfatter min mor som en fornærmelse. Autisme bliver i den generation opfattet som om, man er underbegavet. Og ellers bliver det, jeg fortæller, mødt med tavshed.” (Nadine, mor til Noah, 8 år)

En håndfuld børn og voksne fortæller om livet med diagnoser.
Om ikke at turde gå i skole og ud blandt mennesker.
Om kampen for at få hjælp.
Om at få lov at være den, man er.
Forfatteren er en af dem.

Jeg er autistisk, ADHD’er, angst. Jeg er også…. normal.
Jeg er en fagbog, en erfaringsbog, et dokument, en selvgranskning.
Jeg er en opdagelsesrejse ind i diagnosernes univers.