Nathalie Pade

Jeg er konferencetolk, journalist (DJ), underviser og forfatter.

Mine bøger: Jeg har skrevet digtsamlingerne Arabesque (2015) og Dukkehuset (2017). Min tredje bog, “Jeg Er”, om autisme, angst og adhd udkom på forlaget Natlink i slutningen af december 2020.

Bogen er en antropologisk undersøgelse af diagnoserne og de systemer, der omgiver dem.

Mine digte er en overgivelse til det, sanserne har at fortælle.
Jeg har mange historier inde i hovedet. Dem vil jeg gerne have på papir.

Trods vores elektroniske tidsalder giver papir og trykte bøger et sanseindtryk, som jeg ikke vil undvære. Følelsen af ru sider mod fingrene, lyden af bogsider, der vendes, og forsiden, som helst skal være mat, rar at røre ved, og i farver, der fortæller en historie. Duften af papir, og tykkelsen, typografien på siderne.